Frank Nielsen - EMCC certificeret systemisk coach
Om Frank Nielsen Coaching
 
Dette website ejes og drives af Frank Nielsen - certificeret Systemisk coach
Koldingvej 36, 8800 Viborg. 


Hvorfor vælge en professionel samtalepartner?
Der kan være mange grunde til at søge hjælp til selvhjælp gennem en professionel samtalepartner. Det kan være udfordringer på jobbet, tanker omkring karriereskifte. Måske har du personlige udfordringer i livet, som du ikke ved hvordan du får taget hul på. Her kan en professionel samtalepartner være den rigtige løsning. 
 
Hvem henvender vi os til?
Jeg tilbyder personlig og tryg coaching, basseret på en systemisk tænkning, der sætter løsninger og handlemuligheder i centrum. Jeg kan tilbyde coaching som passer til dine behov, uanset om det drejer sig om individuel personlig coaching, eller faglig sparring som eksempelvis team coaching. 
 
Hvor kan samtalerne foregå?
Samtalerne kan finde sted der hvor du føler dig mest tryg. Jeg har gode erfaringer med at tilbyde samtalerne i dine omgivelser, det vil sige at vi kommer på besøg hos dig og gennemføre samtalerne i dine rammer. Jeg tilbyder selvfølgelig også at du kan komme til os hvis det passer dig bedre.
 

 Hvilke opgaver løser jeg?
Jeg løser gerne opgaver inden for faglige organisationer, samt individuel og personlig coaching.  
 
Frank Nielsen Coaching tilbyder:
 
  • Individuel personlig coaching
  • Individuel faglig coaching
  • Coaching af teams
 
Med Systemisk Coach Certificering gennem Rambøl Atractor, lever jeg op til kvalitetskravene hos europas mest anerkendte coach certificering

 
 
 
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint