Frank Nielsen tilbyder - EMCC certificeret systemisk coach
Coaching
 

Hvorfor vælge en professionel Coach?
Der kan være mange grunde til at søge hjælp til selvhjælp gennem en professionel samtalepartner. Det kan være udfordringer på jobbet, tanker omkring karriereskifte. Måske har du personlige udfordringer i livet, som du ikke ved hvordan du får taget hul på. Her kan en professionel samtalepartner være den rigtige løsning. 
 
Hvem henvender jeg mig til?
Jeg tilbyder personlig og tryg coaching, basseret på en systemisk tænkning, der sætter løsninger og handlemuligheder i centrum. Jeg kan tilbyde coaching som passer til dine behov, uanset om det drejer sig om individuel personlig coaching, eller faglig sparring som eksempelvis team coaching. 
 
Hvor kan samtalerne foregå?
Samtalerne kan finde sted der hvor du føler dig mest tryg. Jeg har gode erfaringer med at tilbyde samtalerne i dine omgivelser, det vil sige at jeg kommer på besøg hos dig og gennemføre samtalerne i dine rammer. Jeg tilbyder selvfølgelig også at du kan komme i min konsultation hvis det passer dig bedst.

Hvilke opgaver løser jeg?
Jeg løser følgende opgaver for faglige organisationer, samt individuel og personlig coaching:
  
  • Individuel personlig coaching
  • Individuel faglig coaching
  • Coaching af teams
 
Med Systemisk Coach Certificering gennem Rambøl Atractor, lever jeg op til kvalitetskravene hos europas mest anerkendte coach certificering

 
 
 
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint